Med Livet Som Innsats

kr 200.00

«Plutselig dukker soldater opp. Med våpnene sine slår de meg i bakken og dytter ansiktet mitt ned i den våte jorden. En av dem kjører en geværmunning inn i munnen min. Så det er slik jeg skal dø, tenker jeg. Av kulen fra en geriljasoldats gevær. Jeg er overrasket over hvor rolig jeg er. Men hvis Gud har besluttet at min tid som Hans tjener hos motilonene er over, hvordan kan da jeg stille spørsmål ved Hans beslutning? Så venter jeg på eksplosjonen som vil gjøre slutt på livet mitt…»

Men Bruce Olson døde ikke! Han har blitt skutt med kuler og piler, kidnappet og torturert av geriljastyrker, og overlevd sykdom, oversvømmelser og tornadoer gjennom førti år som misjonær alene i Sør-Amerikas jungel. Ved å stole på Gud gjennom alt, har han klart det umulige – motilon-indianerne har valgt å vandre i Jesu Kristi fotspor og har fått redskaper til å forme sin egen fremtid.

Det er en sterk historie om eventyr, tragedie, tro og kjærlighet og viser hvordan én mann, til tross for farer og hindringer, og en krigersk indianerstamme blir forvandlet gjennom Guds kraft og kjærlighet.

Forfatter

Bruce Olson

Forlag

Hermon Forlag

Format

Heftet

Målgruppe

Voksne

Sider

237

Språk

Norsk (bokmål)