Bli En Havforsker

Oppdag den fantastiske undervannsverdenen i denne boka som er full av fascinerende fakta, utrolige illustrasjoner og fantastiske bilder. Kos deg med å dekorere den gigantiske plakaten og innsidene i boka med klistremerker!

Bli En Kystforsker

Vet du mye om livet langs kysten? Vet du hva som forårsaker tidevann? Har du noen gang lurt på hvordan småstein dannes? Gå ned til kysten og lær hvordan du identifiserer koraller og skjell, lager strandkunst og ser all slags dyreliv!

500 grillretter

500 grillretter som gir deg vann i munnen – her finner du grilloppskrifter som omfatter både fisk og skalldyr, svin og lam, storfekjøtt og grønnsaker...

Geografiens Makt

Har du noen gang lurt på hvorfor Putin er så besatt av Krimhalvøya, hvorfor USA ble en global supermakt eller hvorfor områdene rundt Nordpolen får stadig mer oppmerksomhet?

Lys

Hva er lys for noe? Når vi skrur på en lampe i mørket og plutselig kan «se», hva er det egentlig som skjer?​

Hanns og Rudolf

«En sterk historie om hvordan kommandanten i Auschwitz ble tatt til fange. Et dypdykk i drivkreftene bak holocaust – formet som en historisk thriller.»

Verden fram til i går

De fleste av oss tar det moderne livet som en selvfølge. Vi har gjort fantastiske framskritt, men har vi også mistet noe verdifullt på veien?
VELKOMMEN TIL

Sjøbloms Forlag