En pilegrims vandring

En pilegrims vandring er et mirakel i verdenslitteraturen. Komplett versjon (del I og II). Oversatt til 200 språk. 100 originale illustrasjoner...

Kunstig Intelligens

Vil maskiner snart kunne gjøre alt vi ber dem om? Vil de ta jobbene våre? Eller i verste fall ta over kloden? Mange har ikke tatt inn over seg at kunstig intelligens allerede i dag styrer mye av våre liv....

Lys

Hva er lys for noe? Når vi skrur på en lampe i mørket og plutselig kan «se», hva er det egentlig som skjer?​

Frukt- og Grønnsaksleksikon

Boken er det første i sitt slag i Norge og vil finne sin plass i bokhyllen til alle med grønne interesser!​

Norges Beste Matsopper

Norges beste matsopper inneholder bilder og beskrivelser av de 30 beste spiselige soppene som vokser her i landet...

Geografiens Makt

Har du noen gang lurt på hvorfor Putin er så besatt av Krimhalvøya, hvorfor USA ble en global supermakt eller hvorfor områdene rundt Nordpolen får stadig mer oppmerksomhet?

Verden fram til i går

De fleste av oss tar det moderne livet som en selvfølge. Vi har gjort fantastiske framskritt, men har vi også mistet noe verdifullt på veien?

En Delt Verden

I løpet av få år er det blitt bygget tusenvis av mil med piggtrådgjerder og vegger av betong. Nasjonalismen er igjen på fremmarsj, og verden oppleves mer urolig enn på lang tid. Hvordan havnet vi her?

Hanns og Rudolf

«En sterk historie om hvordan kommandanten i Auschwitz ble tatt til fange. Et dypdykk i drivkreftene bak holocaust – formet som en historisk thriller.»
VELKOMMEN TIL

Sjøbloms Forlag